Vad vi gör

E-Print erbjuder helhetslösningar inom kommunikation. Genom vårt nytänkande hjälper vi företag med tryckproduktion, profilprodukter, ateljétjänster, distribution och lagerhållning. Ända sedan 1980 har E-Print varit ett av Stockholms ledande tryckerier.

Under resans gång har vi förstärkt företaget med specialistkompetens inom ateljé- och byråtjänster, unik kompetens inom profil- och produktmedia och senast adderat specialkunskap inom adressinköp och DR-utskick.

Personlig service tillsammans med automatiserade system

Hos oss får du det bästa av två världar; en egen kontaktperson som du alltid kan kontakta för specifika frågor, samt ett automatiserat beställningssystem som du skräddarsyr efter egna behov.

Produktion via vårt kontor i Kina

Vi har handlat med Asien, främst Kina, i över 30 år. Sedan drygt 20 år har vi också ett eget kontor med fast personal som sköter leverantörer och logistik.

Detta har gett oss en grundmurad kunskap om import och specialproduktion. Vi förser marknaden med produkter tillverkade i önskad design. För varje artikel i det ordinarie sortimentet, har vi ett antal kontrakterade och godkända tillverkare.

Certifierade artiklar direkt från lager

Vi är stolt representant i Skandinavien för Giving Europe, ledande leverantör i Europa av testade och certifierade reklamartiklar från sitt stora lager strax utanför Amsterdam i Nederländerna. Giving Europe är starkt engagerade i sitt arbete för produkttester och certifieringar, en trygghet för kunden

Snabba leveranser

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra leveranser. Vår volym gör också detta möjligt till mycket bra fraktpriser som kommer våra kunder tillgodo.

Även gällande lagersortimentet utvecklar vi ständigt nya lösningar för snabba leveranser med eller utan förädling

Etik & Miljö

Våra kontrakterade tillverkare har godtagit att arbeta enligt vår uppförandekod, vår Code of Conduct. Vi tar lagstadgat producentansvar gällande återvinning vid import, följer självklart regelverken gällande införtullningar, skatter och andra avgifter. Här är vi bland annat anslutna till CopySwede och REPA

1461244717_psi_pwa.jpg